Yoga

Påklädd och klar för en timmes yoga nu! Det är synd att gymmet jag går på inte erbjuder mer yoga än en gång i veckan. I'd be so onto that shit, asså. Måste verkligen skaffa mig en redig yogamatta så jag kan köra hemma också. Men nä, nu ska jag låta Inger tortera mig i en timma! Hahaha. Okej, inte riktigt. Men ibland undrar jag verkligen varför de kallar hunden för en viloposition... Seriously. Det är inget vilosamt med den positionen!


China Glaze Bermuda Breakaway + Fairy Dust (Gliiiiiiitter <3)


Guess who's in weekend mode now?! Thiiiiis girl!

H-h-h-h-h-helg! Det där underbara ögonblicket då du kan fara hem från skolan halv tio. På en fredag. En fredag då du vanligtvis går till halv fyra. Helt fucking underbart. Lol va lejt mitt stängda öga ser ut, HAHAHA. Ikväll blir det Skellefteåååå. Ska försöka att inte bli utkastad från krogen genom att inte prata om hockey alls hela kvällen. För om jag öppnar käften om hockey i Skeå lär jag illa kvickt åka ut på gatan.




UDPP, MAC Shroom & Copperplate, L´oréal Endless Chocolat, Meow Cosmetics Crystalline Cat Glow Powder, Isadora Waterproof Eyeliner & MAC Plush Lash. Jo, och nån bronzer. Idk man.

e.l.f cosmetics

Halloweenhelgen hade e.l.f cosmetics 20% på sin hemsida. Jag reagerade med att spendera en slant av studiebidraget jag just fått in på kontot på att köpa lite stuff som jag velat prova ett bra tag från märket. Om du inte hört talats om e.l.f tidigare så borde du verkligen do your research. För det första är dom helt sjukligt billiga, typ femton spänn för grejerna ur basiclinjen, och runt trettiofem för de i den såkallade "studiolinjen". Grejerna som är lite mer fancy, helt enkelt. Men basiclinjen är freaking amazing också.



Jag köpte tre saker från studiolinjen och en sak från basiclinjen. Överst ser ni deras Complexion Brush. En tja... borste, helt enkelt. Från studiolinjen. Ser ut som en liten puderborste, kan man säga. Mjuk som attans och perfekt för allting ja, pudrigt. Den ska funka med krämprodukter också, men ptja, jag vet inte om jag skulle vilja använda den till just det. Näe, rouge och diverse annat puder får det bli.

Nedanför borsten och till vänster ligger duodosan Contouring Blush & Bronzing Powder, också den från studiolinjen. Det första jag märkte med den är tyngden! Den är verkligen inte plastig, utan det är hyfsad tyngd i den vilket uppskattas. Då kanske jag inte råkar flänga den tvärs över rummet eller något. Inuti är det ett fint rosa rouge med guldigt skimmer, ganska lik NARS Orgasm har jag fått höra. Hela dosan i sig ska tydligen vara lik NARS Orgasm & Laguna duon. NARS har för övrigt bästa namnen på sina produkter ever. Det är även en bronzer i förpackningen som är attans skimrig. Jag gillar dock min bronzer skimrig så spela roll. Och den är inte orange. Hallelujah! Jag ska swatcha nån dag då jag orkar.

Pudret till höger om rouge/bronzer duon är High Definition Powder, även visat på bilden här nedanför. Det är ett ja, HD puder... Det ska ge en "soft focus" look till ditt ansikte, vafan de nu menar med det. Man ska se snygg ut, eller nått, och det jämnar ut saker genom att proppa igen dina porer med silikon. Seriöst, det innehåller enbart Dimethicone och Silica, vilket är silikon och ja... silica. Väntar spänt på att min hud panikartat ska bli skitskraj och börja producera finnar som satan för den brukar reagera så på silikon. Som ni ser här nere så är det helt sjukligt finmalt. Råkar du andas på det så flyger halva innehållet du skakat ut i locket iväg.

Och sist men inte minst. Eller jo, minst faktiskt... Luscious Liquid Lipstick i Cherry Tart! Jag var lite besviken på den här, ärligt talat. Jag förväntade mig en djup bärig färg, som både namnet och produktbilden på sidan visar. Men y'know, för femton spänn så är det ändå fint. Det är mer rött än körsbär på mig, och skirare än jag trodde det skulle vara. Men fint nonetheless. Skulle säkert vara riktigt tjusigt ovanpå en läppenna av något slag.


HD pudret är helt sjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukt finmalt!



Cherry Tart på läpparna!

There's a rainbow in my mouth


Whyyyyyyyyy

Varför valde jag Psykologi A? Whyyyy? Mitt huvud värker, och jag känner för att åka tillbaka i tiden och ge Sigmund Freud en rak höger. I'm not in the mood för att behöva tänka, hahaha!

Frat Boy

theBalms rouge Frat Boy är nog ett av mina favoritrouge som jag någonsin ägt. Det kommer in där på andra plats precis bakom MACs Mineralize Skinfinish i Petticoat som jag aldrig ångrat en sekund att jag grabbade tag på inne på PUB i Stockholm sommaren 2010 då det släpptes. Frat Boy är ett rosa/korall/whatever rouge som är så sjukt pigmenterat att jag inte vet var jag ska göra av med mig själv. Man får vara jäkligt försiktig då man använder det för att inte se ut som man har sminkat sig till en påskkärring eller nått. Det räcker att bara försiktigt röra i rouget med borsten också har man fått upp precis rätt mängd för en kind. Och fint blir det! Sådär rosigt och fint som rouge ska vara. Jag köpte mitt här, på Nelly.com för 199kr. Men det finns säkert på fler ställen. Var de än säljer theBalm, skulle jag tro.




Dyein' my hair like a boss

Det var dags att slänga lite färg i håret tyckte jag. Det började se så urtvättat ut. Valet blev någon mörkbrun färg från nått märke på Coop. En av de där som är i mousseform. Dom gillar jag! Är så lätt att fördela färgen i håret då tycker jag. Dessutom känns det som om de räcker längre. Jag brukar behöva två flaskor "vanlig" hårfärg eftersom att jag har så satans tjockt hår, men med den här i mousseform så räcker det precis med en! Och nej, jag är inte naken.


iPhone lock screen picture

Jag tog ett stort beslut och bytte bakgrundsbild på min iPhone! Jordan Staal har blivit ersatt av Kris Letang. Mitt hjärta må finnas med Vancouver Canucks, men Pittsburgh Penguins har ena snygga spelare alltså.


Best showergel of all time

Och nej, jag bär aldrig matchande sockar.


Tampons for free?

Jag behöver inte tamponger för jag käkar Cerazette, men jag såg att Viola pratade om det här på sin blogg och jag var bara tvungen att ta upp det för jag tyckte det var så jäkla lustigt. En sida som du får gratis tamponger från varje månad, allt du behöver göra är att gå in där en gång i månaden och "utvärdera" reklamen på lådan med tamponger du får. Alltså, jag tyckte det här var skitlustigt. Jag vet inte ens varför, men jag började skratta för mig själv. Hade katten varit här hade han tittat konstigt på mig, kan jag lova. Nämen, behöver du tamponger så är det väl bara att registrera sig? Hahahaha.

Här är hemsidan, Tampons For Free.


Bild lånad från tamponsforfree.se

A strong brow

Jag vet inte ens när min fascination av en look som domineras av nästan för mörka och tjocka bryn kom. Troligen då jag färgade håret brunt igen förra året eller när det nu var. Då var mina bryn speciellt tjocka, så jag ööööööste på med brynskugga och var väl egentligen ganska inne. Jag gillar det fortfarande, men nu har jag avsevärt smalare bryn. Det syns så dåligt i webcambilder, men jag hade då inte tid att ta en bild med min vanliga kamera för jag var redan fem minuter sen att åka iväg och hämta Miriam. Vilket kanske inte låter som särskilt mycket, men det tar typ en kvart att köra till Miriam som bor på andra sidan centrum från mig.

Vi drog en sväng på Nodo med tvillingarna. Det var jävlat fullproppat. På Nodo, en torsdagskväll. Who would have known? Vi fick till slut ett bord iaf och chillade där. Pratade livet, framtiden, folk vi gillar, folk vi hatar, hur jävla dum i huvudet vissa brudar är som hela tiden går tillbaka till sin pojkvän trots att grabben är tydligt pantad, och utgång i vackra staden Skellefteå. Okej, Skeå är inte särskilt vacker, ärligt talat. En stad med världens sämsta hockeylag och ett lillebrorskomplex mot Stockholm så de bestämde sig för att lägga till en massa konstiga filer och vägar som inte makes sense till någon förutom en ingrodd Skelleftebo. Och ja, jag sa just världens sämsta hockeylag. Ligger där ute i kylan med Boston Bruins och huttrar medan jag blänger och hatar. Den som aldrig hört mig nämna mina favoritlag kan från de korta meningarna troligen gissa vilka lag jag håller på. Om man inte sett mitt halsband, eller blickarna jag slänger mot snubben i min psykologiklass då han har en SKAIK hoodie på sig. Vancouver och Luleå is the shit, Boston and Skeå is not.


RSS 2.0