Little red riding hood

Halloween är lätt en av mina favorithögtider. För man får klä ut sig. Jag jävlat älskar att klä ut mig. Nä, älskar är inte ens rätt ord. Avgudar, fucking love, vill gifta mig med det, you name it. Jag tror det är hela aspektet med att man kan vara exakt vem man vill. Sen om man gör som mig och går som Rödluvan så hjälper det ju bara att man får ha cape som man kan dra över ansiktet om man känner för det. Kvällen, okej, natten snarare spenderade jag på det alltid lika classy Stadshotellet i Piteås mitt. Nu när man fyllt arton jordsnurr får man väl utnyttja sådant faktum och köra utgång med vännerna. Jag var med en flygvärdinna, en hippie, en indian och en greaser. Udda sällskap? Jag såg en kille utklädd till en taco, så nej. Men kul hade vi, även om det var något pucko som ryckte av mig luvan x antal gånger på dansgolvet medan hans kompis, enligt Miriam, sa åt honom "du tar Rödluvan!". What's up with that? Låt Rödluvan va, bro. Hade jag haft en korg hade jag smällt till han, men jag nöjde mig med att blänga. Önskar jag hade haft bättre bilder på sminket, men min kamera dog efter tre bilder på förfesten hos Carro. Shit happens.
Vaknade upp och var i PT...

Jag bor ju i lilla crappy Piteå, en stad som enligt min Samhällskunskap lärare förra året var känt "förr i tiden" för sina otroligt vackra flickor, och numera för att vi kan hålla spriten bättre än några andra brudar i Norrbotten. Det vet jag väl inte om vi kan, men jahap. Vad det har att göra med något är väl att i lilla Piteå finns det en tidning, duh, och den har jag varit med i. För andra gången, lustigt nog. Förra gången var det om min dåvarande blogg, och den här gången fick jag ett helt uppslag en fredag. Hojja, som om hela stan inte redan visste att det är nått fel med mig! Nä, men skämt åsido. Ett par klasskompisar hade APU på Piteå-Tidningen, och frågade om dom fick skriva om mig. Trodde inte att artikeln faktiskt skulle komma med i tidningen (den finns alltså både på nätet och i pappersformatmojset), men så vaknade jag en fredagsmorgon, går förbi köksbordet där mamma sitter och äter frukost och hon kör upp en tidning i fejset på mig. Det lustiga med artikeln är att alla typ "250 NAGELLACK?! MEN ÄR DU HELT KNÄPP?!", men asså... jag vet många med många mer nagellack än mig.

Ni kan läsa artikeln online här.


China Glaze Señorita Bonita

Tokfint nagellack från China Glazes sommarkollektion Island Escape!!! Ja, det krävde tre utropstecken. Det heter Señorita Bonita vilket enligt mina språkskillz (läs: Google Translate) betyder typ "fröken söt". Jajajaja, sött är det väl. Här har jag två lager, men om man har längre naglar där det syns mer av din tip (det vita alltså) så kan jag nog rekommendera tre istället så du inte får VNL (visible nail line, alltså, då det vita syns igenom!). Jag har så satans korta naglar att det knappt syns nått vitt alls, haha. Baslack Mavala Super Base, överlack Seche Vite.


Canucks vs Oilers

4 - 3

Suck it, Oilers! Bwaha. Okej, inte för att jag förväntade mig annat. Jävlar i gatan vad det går an för Ryan Nugent-Hopkins dock måste jag påpeka. Blev helt paff då jag såg att det var han som gjorde alla Oilers tre mål! Det var en hel del som inte trodde han skulle vara klar för Oilers a-lag till hösten efter att han blev draftad i sommar för han var "klen" jämfört med många NHL spelare. Jag var inte en av dom! Herrejävlar alltså. The kid has got game.

Pan Am

Premiär ikväll klockan 21TV3, missa det inte!!


Happy fucking birthday

Idag fyllde min andra hälft Miriam arton. Miriam är en lång brud med hår som är lockigare än vad någon locktång någonsin skulle kunna åstadkomma. Hon tycker jättemycket om att läsa, och hon tycker jättemycket om Logan Lerman. Därför köpte jag henne boken The Perks Of Being A Wallflower som är skriven av Stephen Chbosky. Den håller på att göras till film just nu, med just Logan Lerman i huvudrollen (och Ezra Miller som support!!!). Och Emma Watson och den där bruden från The Vampire Diaries, i alla fall någon bryr sig om dom. Hon har lovat att jag ska få låna boken av henne då hon läst den klart. Duh. Så idag var jag iväg till henne på Djupviken för tårta och diskussioner om vad man ska klä ut sig till på Halloween. Vi ska trots allt på Statts halloweenfest, och då måste man ju anstränga sig lite. Jag ska vara Rödluvan.A happy camper right now!!1!

Saker som gjorde Louice extra glad idag: Att se att Lush faktiskt kommer att få in Glögg duschgelén igen nu i jul trots vad bruden på Lushbutiken i Luleå sa. SHE KNOWS NOTHING! Bara Snow Fairy, pffffft, visst. Nu kommer jag inte vara helt skärrad varje gång jag använder min miniflaska ála 100g. Ska lätt köpa mig största storleken de har, gärna flera flaskor också så det räcker tills nästa år. Och njae, glögg luktar den väl inte direkt. Men det är som att duscha i ett otroligt underbart hav av kanel, kola och allmän fricking yummyness.


Satan så fin man kan vara...

Beetle Green (720) och Forest (719) från Isadora är så hemskt fina i sina flaskor, alltså. Nyförvärv till min samling idag. Det här gör mitt total till närmare 260 stycken flaskor med nagellack. Think I'm crazy? Du är inte den enda. Jag vet inte vilken av dom jag ska lacka med först, men det lutar faktiskt åt Beetle Green! Jag är ju en sucker för nagellack i den blå/gröna familjen.


Canucks vs Flyers

4 - 5


Okej, jag ska erkänna en sak nu. Då det går dåligt för mitt lag så blir jag arg och vill inte alls prata om matcherna. I de bästa situationer går jag runt och muttrar något i stil med 'Jävla Vigneault...', eller 'Jävla -placera namn på lag eller specifik spelare här-...'. Alain Vigneault är för övrigt Canucks coach. Samma man som gjorde att jag ville hoppa på ett plan till Nordamerika under slutspelen tidigare i år och berätta för honom hur man coachar sitt lag under Stanley Cup finalmatcherna. Men i alla fall... Matchen mot Flyers gick väl inte som väntat. Jag hade förväntat mig en slev av slagsmål och att Vancouver hade vunnit med ett mål, möjligen två. Att det gått till förlängning. Men icke. Fast jag måste faktiskt ge Meszaros lite cred för det vinnande målet. Hade det inte varit för att han spelar för Flyers, ett lag jag rynkar på näsan åt nästan lika mycket som the Wild, men långt ifrån lika mycket som Bruins (Dö.), så hade jag kunnat kalla det där målet inget annat än vackert.

Blue lips, yay or nay?

Fränt som satan, men tror inte jag skulle våga mig ut i det. Speciellt inte i lilla Piteå, då skulle folk titta på mig som om jag vore dum i huvudet. Vilket jag borde vara van vid då jag haft regnbågens alla färger på håret, men ändå. Jag älskar väl min hemstad, men folk kan vara oerhört... trångsynta när det gäller utseende. Är det inte "normalt" så blir du utstirrad. Det lärde jag mig första gången jag hade blått hår. Trodde folks ögon skulle ramla ur holkarna eller nått. Det här är MAD Minerals Multi-Use Pigment "Electric Blue" blandat med nudeläppglanset 475 från MNY. MNY har så kreativa namn! Not.


#winning

Har fixat två av tre barnreferenser idag som förberedelse för mitt au pair år! Yes! :) På fredag är dessutom sista dagen på min praktik, vilket är synd. Idag fick jag för första gången en kram från ett av barnen, vilket är jätteroligt för hon är inte riktigt kramgo med någon annan än de vanliga fröknarna. :)

Canucks vs Blue Jackets

3 - 2

Jag såg självklart inte matchen själv, för ni vet... jag tycker om sömn, and all that. Men i alla fall. Jag blir alltid lika förvånad då jag hör lagnamnet Columbus Blue Jackets. Det tar liksom en sekund eller två innan jag kopplar och fattar att det är ett NHL lag. Vem visste att Ohio hade hockeylag, menar jag? Det har samma trolighet som att Arizona ska ha ett (fast nu har dom ju faktiskt det). Men Blue Jackets höll faktiskt upp ganska bra mot Canucks. Även om Canucks vann. Självklart. Man kan fan inte förlora mot ett lag från Ohio, no offense. Men kanske man ändå skulle sett matchen... Jag hade ju velat se vafan Burrows gjorde för att åka in i båset pga "Interference on goalkeeper". Smällde han till honom med klubban eller nått?

Lagomt fresh tjej, sådär nyvaken och allt


RSS 2.0