MIYO på Parelle i Piteå

Idag efter skolan åkte jag på stan med mamma. Då vi gick in på Parelle längs gågatan så upptäckte jag snabbt ett nytt ställ i butiken - ett med MIYO! MIYO är ett nytt märke på den svenska marknaden, du kan läsa mer om det här hos Sanna, för jag orkar inte skriva om det själv särskilt ingående. Men det är lite som MNY som säkert en del hört talats om, de riktar sig mot unga tjejer mer än ptja, äldre damer. Fast med lite mer pizzazz än MNY. Jag hade hört mycket gott om ögonskuggorna, och var inte besviken då jag swatchade på händerna. De matta var å ena sidan lite pudriga (men man får ju vad man betalar för) men de vägde upp med en sjuhelvetes massa pigment! What gives att de inte har läppstift dock? Nåja. Jag knep åt mig den matta vita ögonskuggan White och den chokladbruna Chocolate. Kreativa namn där... Aja, bättre än MNY iaf. Priserna ligger mellan strax över en tjuga och upp till strax under sextio spänn.


Supersexiga mobilbilder!!

The Hunger Games

Taggar premiären av The Hunger Games till tusen just nu! Kommer sitta hela filmen och växla mellan att gråta och hyperventilera av lycka. Det är som Percy Jackson filmen all over again förutom att den här kommer inte suga (PJO filmen var ju ja... in a class of it's own. Bra men kass at the same time?). Dessutom ska vi se den i LuleåSF bion där, så vi får se den hela SEX TIMMAR före de som ser midnattspremiären på Bio3an i Piteå. Känner oss fett coola!!!111!!11 Nämen, här, se trailern. Läs böckerna. You won't regret it.


Middle finger ft. Mac Miller - Cobra Starship

Har inte uppdaterat på ett tag, är mycket i skolan just nu. Så är det väl att gå sista året... Can't wait to graduate lix!!1 Blev en helg i Skeå nu, Elin fyllde arton och det måste ju firas. Mollys på fredagen, Olles igår. Mollys var kul, men Olles är inte riktigt my thing för det mesta. Nu sitter jag och Fanny och väntar med andakt att Olivia ska komma tillbaka till lägenheten så vi kan käka lunch och dega tills hockeyn börjar.
Update om familjen utanför Boston

Fick ett mail idag från mamman utanför Boston om att de matchat med en annan au pair, tyvärr. Nog för att det nog ändå var "for the best" eftersom att jag var osäker på om jag ville säga ja eller nej. Och man ska egentligen aldrig säga ja om man är osäker. Men men, det kommer fler familjer, det gör det ju! En som jag inte kommer vara osäker på om jag vill säga ja eller inte, haha. :)

Skypat med Winchester-mamman

Och hon var riktigt trevlig, vilket bara gör det svårare för mig. Jag hade i princip bestämt mig för att säga nej redan innan jag pratade med henne, på grund av några anledningar. Bland annat så bor dom i en väldigt liten stad, mindre än Piteå nästan. En av anledningarna till att jag vill till USA är för de större städerna. Visst låg det ju 30 min från Boston, men det är ju inte som om man kan åka dit hela tiden. Sedan så var det ju det där med att hon bara jobbar två dagar i veckan... I övrigt var det en riktigt fin familj måste jag säga. Gick väldigt lätt att prata med mamman. Men samtidigt, är man osäker på om man vill säga ja eller nej så... Vet ju heller inte vad dom vill. Jaja, vi får väl se hur det utvecklar sig. Fick iaf träffa mittenbarnet, den 3 ½ åriga. Hur söt som helst!

Sexyfaces

Sitter hemma hos Fanny och lodar efter ett hårt BodyCombat pass tillsammans. Luleå vann i OT mot AIK <3 Yeeey. Har mailat lite med Winchester-mamman och vi ska skypa till veckan. Vet väl fortfarande inte hur det känns angående att hon är hemma tre dar i veckan, men vi får se.. Har frågat om mailadressen till deras au pair just nu, så jag ska fråga henne lite saker också. :)


Min första matchning!

http://pix.epodunk.com/locatorMaps/ma/MA_3216.gif

Idag fick jag min första matchning med en familj i USA. Hade inte kollat min mail sen igår morse, så jag hade missat att jag fått ett mail igår eftermiddag. Det är en familj på fem i Winchester, Massachusetts, vilket ligger ungefär tjugo minuter med bil nordväst om Boston! Det är en mamma och en pappa, och sen har de tre pojkar i åldrarna 15 månader, 3 ½ år och 5 år. Verkar vara en riktigt trevlig familj, kanske inte direkt där jag vill bo (vill ju egentligen helst till västkusten), men om familjen är bra spelar det egentligen ingen roll! Lustigt att de bor så nära Boston, med tanke på att jag inte tycker om ett visst hockeylag därifrån :P Mamman jobbar dock bara två dagar i veckan (pappan heltid) så jag skulle vara hemma med henne några dagar i veckan vilket jag inte riktigt vet hur jag känner inför.. Vet att många au pairer tycker det är lite småjobbigt då mamman är hemma mycket, men vi får väl se. Har mailat tillbaka och så får vi ser hur det går!

RSS 2.0