Frågestund

Jag såg att my dear Amanda, en au pair i Bostonområdet, hade en frågestund på sin blogg, så då tänkte jag att det kan jag ju också ha. Inte för att jag tror jag har så jättemånga särskilt dedikerade läsare, men om det är någon som har en fråga om någonting, now is the time to ask!

Kan vara allt från hur ansökningsprocessen som au pair är, livet i USA, hur New York är, hemlängtan, whatever the hell you wanna ask liksom.

Kommentarer
Postat av: Alisa Ramic

Hej! jag ska åka som aupair nu den 10september och kommer bo i maplewood NJ, De är ungefär 35 min från NY! tänkte fråga hur de är och vara som aupair i en sån stor stad och hur du trivs med att vara aupair so far! :)

2012-08-13 @ 00:41:53
Postat av: Jenny

Hej! Älskar din blogg :D
Jag ska åka som au pair i början av nästa år :)
Har lite frågor :)
1. Hur mycket pengar hade du med dig när du åkte?
2. Vad gör du med pengarna du får i lön?
3. Vilka är dina favoritaffärer?
4. Vad är det bästa med USA jämfört med Sverige? (Kan du inte göra en lista?)
5. Hur länge har affärerna runt omkring dig öppet?

2012-08-13 @ 13:32:22
URL: http://www.jennysusa.blogg.se
Postat av: madde

Jag undrar lite om hur det går till efter man har matchat med en familj, vad är det man behöver göra och fixa innan man ger sig iväg?

2012-08-14 @ 11:42:30
Postat av: Isabelle

Åh jag undrar så mycket att jag inte riktigt får ner några konkreta frågor men vad tycker du om din organisation? :) hade du valt att göra någonting annorlunda? Det kan vara vadsomhelst under hela processen innan matchning efter och under. Så att man kanske kan få några tips tänkte jag :) jag hade tänkt åka iväg också men lyckas inte komma igång med ansökan.

2012-08-14 @ 11:52:07
Postat av: Olivia

Hur gåre där borta? Rullar det på? Du kan väl berätta hur en typisk vardag ser ut? Om du har några sådana vill säga :p ps. uppdatera mer (om du har tid) :D

2012-08-14 @ 23:21:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0