Paket från Viola

När jag kom hem idag från min praktikplats (efter att ha packat upp varor HELA DAGEN... HOLY SHIT VAD GREJER DOM FÅR VARJE VECKA...) så såg jag att jag fått paket från underbart fina Viola. Jag vann en tävling hos henne för inte så länge sen där man fick hem en hudvårdsduo från Emma S. som inkluderade ett facial mist och en duschkräm. Facial misten har jag redan hunnit prova, den kändes fräsch och härlig på huden. Duschkrämen luktar i alla fall gott, så det är ju positivt, men den ska sättas på test ikväll då jag duschar efter att jag varit på boxning med Fanny!
9e bilden: En person som du vill vara med.

Synd bara att han är gift. Han = Ryan Kesler, förresten. Also known as min Gud. Min Allah. Min Jahve. (Ja, jag har fortfarande religionshemtentan på hjärnan) Men jag älskar honom även om han är gift (och han är en fucking awesome hockeyspelare). Och det finns ju alltid skilsmässa. Jag skulle bli en jättebra styvmamma åt hans barn. Skrev jag verkligen det där på min blogg alldeles nyss? Tydligen. Can't be tamed!!1!!11!!!1 (Jag tänkte egentligen först ta bilden på honom från ESPNs Body Issue då han är helt näck, men sen kom jag på att min mamma läser min blogg...)


Varför Urban Decay Primer Potion fucking rules

Det här är mitt ögonsmink med UDPP som bas efter jobb mellan 10 och 17, och sedan ett dubbelpass av BodyCombat och BodyBalance. Nej, du läste inte fel. Så här ser faktiskt mitt ögonsmink ut efter allt det. Resten av jag ser ut som ett tåg kört över mig för I mean, Body motherfucking Combat... Men ögonsminket remains. Det ser för helvete nästan ut som det är nyss pålagt. Köp dig en tub redan idag om du använder ögonskugga och dylikt, det kommer förändra ditt liv forever.

P.S Finaste eyelinern eeeeeeever, eller hur?! MAC Defiantly Feline <3


8e bilden: En person du kan berätta allt för.

Orkar inte hitta en ny bild på henne. I regret nothing! Charlotte Chouanard är nog den enda person i nuläget som jag verkligen anser mig kunna berätta allting för. Hon vet mer personliga detaljer om mig än min bästa vän här i Sverige, Miriam, men det är kanske inte så konstigt med tanke på att jag känt Charlie nästan dubbelt så länge som jag känt Miriam. För de som inte vet så bor hon i västra USA, och var senast i Sverige 2010. Fatta hur jävla mycket röj det kommer bli nästa gång vi träffas då jag flyttat till USA. Herregud.


Fit for fight!Bättre bild på sminket pre-läppstift & läppglans: (Nej, jag orkar inte ta riktiga kort med min kamera, haha)


Shit I Hate: Body bashing

En kompis till mig tog upp ämnet skinny bashing på sin tumblr igår, och jag kände att jag vill lägga ut min åsikt på det också. Jag hatar, hatar, hatar, och hatar lite till allting som har med skinny bashing att göra. Och inte bara skinny bashing, utan fat bashing också, eller body bashing i motherfucking allmänhet. Vad är skinny/fat/body bashing? Det är helt enkelt att kalla en kropp fulare än en annan, eller en kroppstyp. Ta denna bild som exempel:Det där är ett prima exempel på vad body bashing är. Idealet idag är tyvärr lite grann att ju smalare desto bättre, size zero, whatever, och förut var det ju... ja, inte det. Vilket på senare tid lett till att en hel del blivit väldigt anti det här size zero idealet. Men av någon anledning så verkar då vissa individer tycka att det är okej att trycka ned folk som är smala och säga att de är fula och borde gå upp i vikt. Och sedan klagar samma individer då de ser någon göra samma sak mot någon överviktig eller liknande, för det är ju såååååå mycket värre att body basha någon tjock än någon smal, eller huuuur? Det är lika fucking illa båda två. Att vara pinnsmal har aldrig blivit snyggare än att vara kurvig, idealen kanske har ändrats i det allmänna samhället, men det ena har aldrig blivit snyggare än det andra. "Real women have curves". What? Så vitt jag vet så är det enda som definerar en "äkta" kvinna om hon har kvinnliga könsorgan eller inte. Vad jag inte fattar är varför folk bara inte kan sluta hata sina egna och andras kroppar och fatta att folk, inte bara kvinnor, kommer i olika storlekar och former. Vad spelar det egentligen för roll så länge man är frisk och lycklig med sig själv?

Because I fail at life...

3e bilden: En bild på någon i din familj.4e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.5e bilden: En person som du saknar.6e bilden: Någon i din släkt.7e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll. (Okej, jag visste inte vem jag skulle ta, så de blev kattfan...)


Make up

Jag lägger nog upp en produktlista någon gång... Typ... Snart... Ork itt nu.


2a bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.

Jag och Fanny har alltid ganska kuligt tillsammans, tycker jag! Vi köttar loss på gymmet tillsammans, och chillar hemma hos henne och chatroulettar, festar med hennes tvilling Olivia i Skellefteå. That's how we roll, liksom. Gillar att bilden blev alldeles utdragen också, det är fett nice. Som speglar på typ tivolin och sånt som ska göra så du ser typ dubbelt så bred ut.


Hemtenta i Religion A

Vill dö. Min hjärna har nästan börjat automatiskt rabbla bibliska texter. Men nu är jag snart klar. Det är så nära nu till att jag kan skicka iväg den och bara pusta ut och fokusera på den andra uppsatsen som ska in i veckan, och ja juste, motherfucking MPR B projektet också. Problemet med Media är att det absolut inte förbereder dig för då lärarna öser en massa på dig samtidigt. Det låter som en jättechill linje, vilket det är ofta, och sen bryter helvetet lös och många har ingen aning vad de ska göra och helt stänger ned för vi är inte van vid att "ha det jobbigt" som typ NV elever, eller liknande. Tur nog så presterar jag bättre under lite stress, och jag vet verkligen inte hur, men på typ två dagar har jag spottat ur mig en åtta sidor lång typ uppsats om de tre abrahamitiska religionerna. Jupp.

In other news är det Alla Hjärtans Dag idag, urk, och jag spenderade den med Fanny på gymmet, och sedan hemma hos henne med Elin och en vaniljbulle från Shell, för semlorna var slut.

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.

Tänkte först lägga upp en bild på min katt, ahahaha. Nämen, Miriam då. Miriam är min bäästiz~, och jag fattar inte riktigt hur vi är kompisar ibland. Vi småtjafsar konstant som ett gift par, men tycker om varandra väldigt mycket ändå. Och vi umgås ju väldigt mycket för att uh, duh, vi går i samma klass. Bilden är ifrån förra sommaren då vi drog ett Peace & Love tillsammans, jaaaao. Tror det här är medan vi väntade på att Kings of Leon skulle börja spela!


18 dagars bildutmaning

Hittade den här listan hos min lilla kusin Ida, som inte är så jävla liten längre, hon är fan 17 år gammal. Jag vet att de som är yngre än mig inte alla är åtta år gamla längre, men det känns ändå som det. De födda 1999 blir för helvete 13 år gamla i år... TRETTON ÅR GAMLA. Herregud, snart är väl min minikusin Eden tonåring också.

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
5e bilden: En person som du saknar.
6e bilden: Någon i din släkt.
7e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
8e bilden: En person du kan berätta allt för.
9e bilden: En person som du vill vara med.
10e bilden: En bild på din fritid.
11e bilden: En person som är snygg.
12e bilden: En bild på dina närmaste.
13a bilden:
En person som alltid ställer upp för dig.
14e bilden: En bild som gör dig glad.
15e bilden: En person som alltid gör dig glad.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
18e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

Kicks: The King of töjbara tröjor

Fick mig en snitsig Kickströja idag för då jag ska vara på praktik där. Hon som kommer vara min handledare är hur snäll och trevlig som helst, men då hon sa att jag säkert hade XS i deras tröjor så tänkte jag att hon kan ju itt vara seriös. Men tji fick jag, för den passar ju fan. Helt sjukligt töjbara tröjor, men det är väl det som är poängen. Känner taggen, tror det här kommer bli jättekul!
"Rakare än en linjär funktion..."

Fan vad rolig jag är, egentligen alltså, hahahahaha. Lade just upp den här bilden med texten "Those days när håret faktiskt ser bra ut = guld värda. Kan ju dock konstatera att det verkligen inte finns inte ens ett uns till lockar eller ens självfall i mitt hår. Det är rakare än en linjär funktion. Ha. Ha. Ha. Ha.". Rakare än en linjär funktion, åh gud, jag tror Matte B börjar gå mig åt huvudet. Snart rabblar jag formeln för att lösa andragradsekvationer i sömnen, kanske. Men honestly dock, mitt hår är jäklat spikrakt. Lite deppigt faktiskt, för jag skulle jättegärna ha lockigt hår, eller åtminstone självfall så det inte är helt... platt.

Idag är en såndär härlig dag med bara en egentlig lektion. That's how we roll at Media. Egentligen har två lektioner, men Medieproduktion B har vi aldrig liksom, fast lektionstid. Det är för att det är en kurs som går ut på att göra små medierelaterade projektarbeten, basically. Hittills har mina projekt varit att jag och Miriam gjorde ett spel som heter Scenario, då vi tryckte upp och laminerade typ 180 spelkort, vilket tog en motherfucking evighet. Sen så fotade jag även medan jag var i Thailand, med temat exotiskt, typ. Just nu håller jag på med ett bakhäfte, kan man säga, med nyttiga efterrätter och annat mumsigt som går under temat choklad. Lektionen vi faktiskt har idag är Grafisk Kommunikation C, en kurs jag totalfailar i och säkert bara kommer få VG i (vilket är deppigt för jag hade MVG i både A- och B-kursen). </3 Problemet med att gå Graf är att du måste kunna trycka ut helt fantastiska saker på liksom löpande band, vilket är svårt då ens inspiration dör och man inte vill öppna Photoshop, ännu mindre Illustrator, på typ sex månader.

Nä, kanske man skulle slänga ner lite grejer i min P&L totebag, för jag orkar inte pallra runt på min vanliga skolväska idag, haha. Efter min lektion ska jag vandra in till centrum (nog för att skolan basically ligger i centrum, men man måste ändå som gå en liten bit) på Kicks, för att prata om min praktik. Ja, jag ska göra min sista praktik där. Ain't even mad.

Fan va långt det här inlägget blev till slut...


Clara Olsson

#vad har jag gjort med den här bilden #för mycket skärpa #och kontrast #och allt #men clara är söt iaf


Vackra jäkla människa...

Jag fotade min vän Maja i torsdags till mitt projektarbete. Här är två av bilderna... i svartvitt. Inte som om jag fotat för ett projekt som handlar om smink eller så, så man vill gärna se färger. Nädå. Haha, fast bilden jag sen ska använda kommer faktiskt vara i färg. Faktiskt.


Your American Adventure starts here!

Var bara tvungen att visa det här lite snabbt innan jag går och lägger mig! Fick veta idag att jag blivit accepterad in i Au Pair in America programmet. Det betyder att jag nu får prata med familjer osv, och att jag är on my way! :) Känner taggen!! Gud, jag längtar så hemskt mycket tills då den första intresserade värdfamiljen tar kontakt. *___*


Skype

Skypade med Charlotte såhär på morgonkvisten medan jag åt frukost, och hon satt i biblioteket på sitt college och gjorde läxor. Charlotte är lika gammal som mig, yngre t o m med några månader, men går ändå en "årskurs" över mig, dvs högskola. Ack, USA och deras konstiga skolsystem. För de som inte vet, så är Charlotte en av mina äldsta kompisar som jag faktiskt bara träffat en gång. Hon är dock ändå en av mina bästa vänner, trots att vi bor på olika kontinenter. Vi har känt varandra fem år nu till våren, och hon var här sommaren 2010. Oförglömlig sommar! Taggar de förhoppningsvis många gångerna vi kommer träffas då jag bor i USA. Om jag nu hamnar i en familj som är ens lite i närheten av där hon bor.


Eeeeeek!

Loggade just in på Au Pair in Americas sida för att kolla statusen på min ansökan för typ femte miljonte gången, och då såg jag det här! Aaaaaaaah! Känner taggen!


Försöker fatta grejen med Mac Miller... Men... Nä...


"Vad är mod?"

Sitter och skriver den jäkla utredande texten för Svenska B just nu. Lätt den jobbigaste uppgiften vi någonsin fått i Svenska B tycker jag. Mest för att jag verkligen inte fattar uppgiften, och man tycker ju att vår lärare borde ha visat oss typ ett exempel på hur en utredande text kan se ut, men icke det. Hon tycker om att tortera oss. Men det är väl bara att härda, för uppgiften ska vara minst 3 ½ A4 och vara inlämnad den här veckan. Efter att jag gjort klart den här, och även min Engelska C uppsats om Henry VIIIs sex fruar5 - 8 sidor (men troligen 8 med tanke på att vid sida tre så var jag på fru #2...) så kommer jag kunna chilla en liten stund i alla fall. Sen är det bara projektarbetet jag måste oroa mig för, inte för att jag är så oroad över det, inte egentligen. Jag har en photo shoot kvar, med Maja, och den ska jag ta nu i veckan på torsdag. Sen är det bara att sammanställa allting och göra klart för utställning, typ.

Skulle egentligen skrivit på den här utredande texten igår, men jag åkte till Luleå med mamma (och sen Boden för att hämta pappa som varit där över dagen) och hamnade sedan hos Fanny och Olivia på kvällen. Det slutade med att vi satt på Chatroulette i en halv evighet, alla på varsin dator. Chatroulette är samtidigt som det är ganska konstigt och lite äckligt väldigt roligt. Och jag stötte på ett Boston Bruins fan... Usch. Nextade han väldigt fort. Och någon snubbe från Skara som hade hipsterglasögon (Wayfarers med fönsterglas, alltså) och som tyckte att jag och Olivia var söta. Jamen, okej. Sen partyplanerade vi och höll på att svettas ihjäl trots att det var -30 utomhus. Killen från Skara höll på att ramla av stolen då vi sa att det var nästan -35 här.

Nä, nu borde jag återgå till att skriva om vad som är modigt. Ska banne mig skriva klart den här idag så det är ur vägen. Och sen hinna på Step In ikväll också. Fast det taggar jag faktiskt, för jag har inte varit på gymmet sen i torsdags, och jag börjar bli så sjukt rastlös, haha. Skulle aldrig sagt det här vid den här tidpunkten förra året, men, att träna är verkligen beroendeframkallande. Då man väl börjat så vill man aldrig sluta!


Chillin' all day long i långkalsonger och fetaste stickade tröjan jag köpte på Myrorna igår.

Thrifting

Köpte den här sweet ass hemstickade tröjan på Myrorna idag för 85 pix. Kan inte bestämma mig för om den är ful eller inte. Lite fulsnygg, typ. Och kliar som fan.


Student 2012

Fick min studentmössa idag. Swag.


Min katt är trött


Hemmagjord Nutella

Woho, gjorde just klart en dubbel batch av hemmagjord Nutella! Kommer räcka en halv evighet för en normal person, och typ en vecka för mig ;) Jag provade att köra på råa hasselnötter den här gången (= jag var för lat för att rosta dom i ugnen och sedan behöva gnugga bort skalen) och det blev inte riktigt lika gott faktiskt. Och det tog mycket längre tid för nötterna att bli till smör. Men så är det med råa nötter, I suppose. Blev ju fortfarande gott såklart, men nästa gång tar jag nog och rostar ändå!


RSS 2.0